Beheer je Crypto App

Overzicht en controle, dat is wat Beheer je Crypto App je geeft. Dé Nederlandse Portfolio applicatie die je helpt met het beheer van je crypto.

Je krijgt inzicht in je transacties, de waarde van je crypto’s en een handige aangifte uitdraai voor de belastingdienst.

Heb je al een account? Klik hier om in te loggen
Problemen met inloggen? Klik hier voor hulp!

Beheer je portfolio

In het Portfolio overzicht zie je de waarde van al je crypto bezittingen op een rij. Met deze informatie bepaal jij je volgende stap. Koop je de dip of is het tijd om winst te nemen?

Het overzicht kun je met de filter en sorteer mogelijkheden helemaal naar jouw hand zetten. Kolommen verwijderen of toevoegen? Het kan allemaal!

Klik op de afbeelding voor een grotere versie!

Klik op de afbeelding voor een grotere versie!

Beheer je transacties

Beheer al je transacties op één overzichtelijke plek. Zo verlies je het overzicht op je crypto’s niet uit het oog, vooral als je meerdere handelsplatformen gebruikt. Meerdere transacties laden van verschillende platformen gaat via de upload functie!

Je kunt de transacties filteren en sorteren op coin, transactie type en datum!

Portfolio Dashboard

In één blik inzicht in hoe je crypto portfolio er bij staat.

Het dashboard geeft je toegang tot verschillende belangrijke statistieken, waaronder de huidige waarde van je portfolio, je winst- en verliespercentages.

Je kan gemakkelijk je balansen en transactiegeschiedenis bekijken, zonder dat je steeds hoeft in te loggen op verschillende exchanges.

Klik op de afbeelding voor een grotere versie!

Belastingaangifte doen: Niet leuker…. Wel makkelijker!

Als je op 1 januari van een jaar crypto’s bezit, dan hoor je dat in je aangifte inkomstenbelasting aan te geven. Crypto’s vallen onder het eigen vermogen en worden belast in box 3: sparen en beleggen. Lees ons volledige artikel voor meer info!

Van de je bank of beleggingsplatform krijg je een mooi overzicht met de saldo’s aan het einde van een jaar. In het geval van crypto moet je dit zelf doen. Een hele klus als je verschillende crypto’s hebt!

Wij maken het je gemakkelijk: Hou al je transactie bij op Beheer Je Crypto App en de app maakt een overzicht met daarop de door de Belastingdienst gewenste informatie!

Eenvoudig transacties toevoegen en wijzigen!

Voeg een transactie toe via een pop-up scherm en vul de gegevens in. Start met het typen van de afkorting of de naam van de munt en selecteer eenvoudige uit een verkorte lijst. Lekker handig met de grote hoeveelheid munten in omloop!

Selecteer het type transactie en geef daarna de datum, hoeveelheid en prijs in, makkelijker kan niet.

Binnenkort voegen we de mogelijkheid toe om:

  • de fee op te geven die je betaald hebt, zodat je deze er niet zelf moet bijtellen.
  • een swap transactie toe te voegen. Dan hoef jij niet te berekenen wat nu de verkoopprijs van de ene en de inkoopprijs van de andere munt was.