Kennisbank

Bitcoin Meester

Bitcoin Meester is een crypto exchange gevestigd in Aalsmeer. Bitcoin Meester is in 2017 opgericht en hebben op het moment van schrijven rond de 400.000 klanten. Het is één van de makkelijkste platformen in het gebruik voor beginners.

Betaalgemak

Bitcoin Meester ondersteunt een groot aantal betaalmethodes waaronder iDeal en Bankoverschrijving (SEPA). Voor opnamekosten hebben ze een transparant overzicht gepubliceerd staan.

Handelsmogelijkheden

Bitcoin Meester biedt veel verschillende crypto’s om mee te handelen. Naast marktorders bieden ze ook limiet-, stop-limietorders en swap transacties. De kosten van handelen zijn gebaseerd op handelsvolume van de afgelopen 30 dagen. Dat maakt het in ons optiek minder transparant: Je weet niet waar je precies aan toe bent, dat zie je pas achteraf. Bij een swap transactie rekenen ze eenmaal transactiekosten die ze any-to-any functionaliteit noemen.

Gebruiksgemak

De basis interface van Bitcoin Meester is overzichtelijk en duidelijk. Het kopen en verkopen gaat gemakkelijk. Ook de App op je smartphone is overzichtelijk en makkelijk in gebruik. Als je crypto wilt staken, dan dien je dit te activeren onder het menu optie Staking. Bitcoin Meester biedt een geavanceerde optie via een knop waar je markt-, limiet- en stop-limietorders kan indienen.

Vanwege anti-witwasrichtlijnen laat Bitcoin Meester je crypto overmaken naar andere wallet adressen die van jou zelf zijn.

Beveiliging

Bitcoin Meester biedt tweestapsauthenticatie als extra veiligheidslaag naast je gebruikersnaam en wachtwoord.

Trustpilot

Trustpilot is in 2007 opgericht om een onafhankelijke valuta van vertrouwen te creëren. Ze brengen bedrijven en consumenten dichter bij elkaar om vertrouwen en samenwerking te bevorderen. Hun online platform is open, transparant en voor iedereen gratis te gebruiken.

https://nl.trustpilot.com/review/bitcoinmeester.nl

Affiliate

Mocht je een account op Bitcoin Meester willen aanmaken, gebruik dan onze affiliate link. Alle opbrengsten van affiliate links gaan naar een goed doel.

Andere Nederlandse crypto handelsplatformen

Wil je een compleet overzicht van alle Nederlandse crypto handelsplatformen inzien? Bekijk dan onze Google Sheet met alle gegevens op één plaats.


Laatste artikelen

Help, mijn kinderen hebben crypto!
Cryptocurrency is een relatief nieuwe financiële markt. Veel jongeren experimenteren met het aankopen en handelen in cryptocurrency. Om deze reden is het belangrijk dat ouders zich bewust zijn van de risico's die ermee gepaard gaan en hoe je hiermee om …
Bitdenex
Bitdenex is een crypto exchange gevestigd in Almere. Bitdenex is in 2018 begonnen. Het is een makkelijk platform in in het gebruik voor beginners. Betaalgemak Bitdenex ondersteunt maar één methode om te betalen: Bankoverschrijving (SEPA). Handelsmogelijkheden Bitdenex biedt een beperkt …
Bux0
Bux0 is een crypto exchange gevestigd in Amsterdam. Bux0 is in 2014 begonnen en hebben op het moment van schrijven ruim 700.000 klanten. Het is een makkelijke platform voor beginners en je kan ook handelen in aandelen en ETF's. Betaalgemak …