Kennisbank

Bitonic

Bitonic is een crypto broker gevestigd in Amsterdam. Bitonic is in 2012 opgericht. Het is geen platform voor beginners. Zoals elke broker dien je zelf een wallet te hebben voor de opslag van je crypto’s.

Betaalgemak

Bitonic ondersteunt een tweetal betaalmethodes: iDeal en Bankoverschrijving. Alle kosten zijn verwerkt (onzichtbaar) in de prijzen die deze broker hanteert.

Handelsmogelijkheden

Bitonic biedt alleen Bitcoin aan om mee te handelen. Ze bieden enkel een marktorder aan gebaseerd op hun eigen prijzen. De kosten van handelen zijn niet zichtbaar, ze zijn verstopt in de prijzen die ze zelf hanteren. Andere order typen, swappen, staken of andere opties zijn er niet.

Gebruiksgemak

De basis interface van Bitonic is simplistich. Je hebt de keuze op Bitcoin te kopen of verkopen. Afhankelijk van de betalingsmogelijkheid kun je het verschil zien in de prijs die ze hanteren. Er is geen app beschikbaar.

Beveiliging

Bitonic biedt alleen een beveiliging door middel van een gebruikersnaam en bankrekening nummer waarmee je een email verificatie krijgt met een code om in te loggen.

Trustpilot

Trustpilot is in 2007 opgericht om een onafhankelijke valuta van vertrouwen te creëren. Ze brengen bedrijven en consumenten dichter bij elkaar om vertrouwen en samenwerking te bevorderen. Hun online platform is open, transparant en voor iedereen gratis te gebruiken.

https://nl.trustpilot.com/review/bitonic.nl

Andere Nederlandse crypto handelsplatformen

Wil je een compleet overzicht van alle Nederlandse crypto handelsplatformen inzien? Bekijk dan onze Google Sheet met alle gegevens op één plaats.

0 0 stemmen
Article Rating
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Laatste artikelen

PayPal versterkt de brug naar web3 betalingen
De recente aankondiging van PayPal over de introductie van 'on- en off-ramps' voor Web3-betalingen is een grote overwinning voor de wereld van crypto en blockchain. Dit markeert een belangrijke stap in de richting van grotere acceptatie en integratie van digitale …
Visa en Circle: samenwerking voor de toekomst van financiën
Een baanbrekende alliantie De recente aankondiging van de samenwerking tussen Visa en Circle markeert een baanbrekende stap voorwaarts voor de financiële wereld en de bredere acceptatie van digitale valuta. In een tijd waarin de fintech-revolutie de traditionele financiële sector opschudt, …
Blockchain: de toekomst van traditionele financiële markten
Een revolutionaire stap van de London Stock Exchange Group De London Stock Exchange Group (LSEG) heeft ambitieuze plannen onthuld voor een nieuw digitaal marktbedrijf dat traditionele financiële activa zal verhandelen op de blockchain-technologie, die vooral bekend staat om zijn rol …