Kennisbank

Bitonic

Bitonic is een crypto broker gevestigd in Amsterdam. Bitonic is in 2012 opgericht. Het is geen platform voor beginners. Zoals elke broker dien je zelf een wallet te hebben voor de opslag van je crypto’s.

Betaalgemak

Bitonic ondersteunt een tweetal betaalmethodes: iDeal en Bankoverschrijving. Alle kosten zijn verwerkt (onzichtbaar) in de prijzen die deze broker hanteert.

Handelsmogelijkheden

Bitonic biedt alleen Bitcoin aan om mee te handelen. Ze bieden enkel een marktorder aan gebaseerd op hun eigen prijzen. De kosten van handelen zijn niet zichtbaar, ze zijn verstopt in de prijzen die ze zelf hanteren. Andere order typen, swappen, staken of andere opties zijn er niet.

Gebruiksgemak

De basis interface van Bitonic is simplistich. Je hebt de keuze op Bitcoin te kopen of verkopen. Afhankelijk van de betalingsmogelijkheid kun je het verschil zien in de prijs die ze hanteren. Er is geen app beschikbaar.

Beveiliging

Bitonic biedt alleen een beveiliging door middel van een gebruikersnaam en bankrekening nummer waarmee je een email verificatie krijgt met een code om in te loggen.

Trustpilot

Trustpilot is in 2007 opgericht om een onafhankelijke valuta van vertrouwen te creëren. Ze brengen bedrijven en consumenten dichter bij elkaar om vertrouwen en samenwerking te bevorderen. Hun online platform is open, transparant en voor iedereen gratis te gebruiken.

https://nl.trustpilot.com/review/bitonic.nl

Andere Nederlandse crypto handelsplatformen

Wil je een compleet overzicht van alle Nederlandse crypto handelsplatformen inzien? Bekijk dan onze Google Sheet met alle gegevens op één plaats.


Laatste artikelen

Help, mijn kinderen hebben crypto!
Cryptocurrency is een relatief nieuwe financiële markt. Veel jongeren experimenteren met het aankopen en handelen in cryptocurrency. Om deze reden is het belangrijk dat ouders zich bewust zijn van de risico's die ermee gepaard gaan en hoe je hiermee om …
Bitdenex
Bitdenex is een crypto exchange gevestigd in Almere. Bitdenex is in 2018 begonnen. Het is een makkelijk platform in in het gebruik voor beginners. Betaalgemak Bitdenex ondersteunt maar één methode om te betalen: Bankoverschrijving (SEPA). Handelsmogelijkheden Bitdenex biedt een beperkt …
Bux0
Bux0 is een crypto exchange gevestigd in Amsterdam. Bux0 is in 2014 begonnen en hebben op het moment van schrijven ruim 700.000 klanten. Het is een makkelijke platform voor beginners en je kan ook handelen in aandelen en ETF's. Betaalgemak …