Kennisbank

Blox

Blox is een crypto exchange gevestigd in Nijmegen. Blox is in 2018 begonnen en hebben op het moment van schrijven ruim 400.000 klanten. Het is een makkelijk platform in het gebruik voor beginners.

Betaalgemak

Blox ondersteunt een drietal betaalmethodes waaronder iDeal, Bankoverschrijving (SEPA) en Credit cards. Voor opnamekosten hebben ze een transparant overzicht gepubliceerd staan.

Handelsmogelijkheden

Blox biedt verschillende crypto’s om mee te handelen. Ze bieden allen marktorders en staking. Andere orders zoals swappen wordt niet ondersteund. Bij Staking kan je op elk willekeurig moment de coins unstaken om zo te verhandelen.De kosten van handelen zijn vast gezet op 1% en dat maakt het transparant: Je weet waar je aan toe bent.

Gebruiksgemak

De interface van Blox is overzichtelijk en duidelijk. Het kopen en verkopen gaat gemakkelijk. Ook de App op je smartphone is overzichtelijk en makkelijk in gebruik. Als je crypto wilt staken, dan dien je dit te activeren onder je Staking. Je kunt per coin ook de Staking aan en uit zetten.

Vanwege anti-witwasrichtlijnen laat Blox je crypto overmaken naar andere wallet adressen die van jou zelf zijn. Om dit te doen heeft Blox heeft een adresboek beveiliging ingesteld. Voor elk adres dat je toevoegt aan je adresboek moet je een schermopname opsturen, waarbij je laat zien dat het wallet adres van jou is.

Beveiliging

Blox biedt tweestapsauthenticatie als extra veiligheidslaag naast je gebruikersnaam en wachtwoord.

Trustpilot

Trustpilot is in 2007 opgericht om een onafhankelijke valuta van vertrouwen te creëren. Ze brengen bedrijven en consumenten dichter bij elkaar om vertrouwen en samenwerking te bevorderen. Hun online platform is open, transparant en voor iedereen gratis te gebruiken.

https://nl.trustpilot.com/review/www.weareblox.com

Andere Nederlandse crypto handelsplatformen

Wil je een compleet overzicht van alle Nederlandse crypto handelsplatformen inzien? Bekijk dan onze Google Sheet met alle gegevens op één plaats.


Laatste artikelen

Help, mijn kinderen hebben crypto!
Cryptocurrency is een relatief nieuwe financiële markt. Veel jongeren experimenteren met het aankopen en handelen in cryptocurrency. Om deze reden is het belangrijk dat ouders zich bewust zijn van de risico's die ermee gepaard gaan en hoe je hiermee om …
Bitdenex
Bitdenex is een crypto exchange gevestigd in Almere. Bitdenex is in 2018 begonnen. Het is een makkelijk platform in in het gebruik voor beginners. Betaalgemak Bitdenex ondersteunt maar één methode om te betalen: Bankoverschrijving (SEPA). Handelsmogelijkheden Bitdenex biedt een beperkt …
Bux0
Bux0 is een crypto exchange gevestigd in Amsterdam. Bux0 is in 2014 begonnen en hebben op het moment van schrijven ruim 700.000 klanten. Het is een makkelijke platform voor beginners en je kan ook handelen in aandelen en ETF's. Betaalgemak …