Kennisbank

Bux0

Bux0 is een crypto exchange gevestigd in Amsterdam. Bux0 is in 2014 begonnen en hebben op het moment van schrijven ruim 700.000 klanten. Het is een makkelijke platform voor beginners en je kan ook handelen in aandelen en ETF’s.

Betaalgemak

Bux0 ondersteunt een aantal betaalmethodes waaronder iDeal, Bankoverschrijving (SEPA) en Tikkie.

Handelsmogelijkheden

Bux0 biedt een aardig hoeveelheid verschillende crypto’s om mee te handelen. Ze bieden uitsluiten marktorders aan, maar ze bieden naast de crypto’s de mogelijkheid aandelen en ETF’s te kopen. Er zijn geen staking of swap mogelijkheden. De kosten van handelen zijn simpel: elke koop en verkoop is 0,5% tenzijn je 1000 of meer BUX tokens hebt, dan vervallen die kosten.

Gebruiksgemak

Bux0 werkt uitsluitend met een app. Het kopen en verkopen gaat gemakkelijk. Ook de App op je smartphone is overzichtelijk en makkelijk in gebruik.

Beveiliging

Bux0 biedt een email authenticatie. Je voert je email in om in te loggen, heb je je verificatie al gedaan? Dan krijg je een inlog link in je email.

Trustpilot

Trustpilot is in 2007 opgericht om een onafhankelijke valuta van vertrouwen te creëren. Ze brengen bedrijven en consumenten dichter bij elkaar om vertrouwen en samenwerking te bevorderen. Hun online platform is open, transparant en voor iedereen gratis te gebruiken.

https://nl.trustpilot.com/review/getbux.com

Andere Nederlandse crypto handelsplatformen

Wil je een compleet overzicht van alle Nederlandse crypto handelsplatformen inzien? Bekijk dan onze Google Sheet met alle gegevens op één plaats.


Laatste artikelen

Help, mijn kinderen hebben crypto!
Cryptocurrency is een relatief nieuwe financiële markt. Veel jongeren experimenteren met het aankopen en handelen in cryptocurrency. Om deze reden is het belangrijk dat ouders zich bewust zijn van de risico's die ermee gepaard gaan en hoe je hiermee om …
Bitdenex
Bitdenex is een crypto exchange gevestigd in Almere. Bitdenex is in 2018 begonnen. Het is een makkelijk platform in in het gebruik voor beginners. Betaalgemak Bitdenex ondersteunt maar één methode om te betalen: Bankoverschrijving (SEPA). Handelsmogelijkheden Bitdenex biedt een beperkt …
Nash
Nash is een crypto exchange gevestigd in Rotterdam. Nash is in 2017 begonnen. Het is één van de makkelijkste platformen in het gebruik voor beginners. Betaalgemak Nash ondersteunt een groot aantal betaalmethodes waaronder iDeal, Bankoverschrijving (SEPA) en Credicards. Voor alle …