Kennisbank

Crypto.com

Crypto.com, is een crypto exchange gevestigd in Singapore. Cyrpto.com is in 2016 opgericht en heeft sinds july 2023 een registratie van de Nederlandse Bank. Ze hebben op het moment van schrijven rond de 425 miljoen klanten. Het is niet de makkelijkste platformen in het gebruik voor beginners.

Betaalgemak

Crypto.com ondersteunt een aantal betaalmethodes waaronder Bankoverschrijving (SEPA), Google en Apple pay. Opnamekosten van Euro’s is gratis. Voor het opnemen van crypto’s hebben ze een groot overzicht gepubliceerd staan.

Handelsmogelijkheden

Crypto.com biedt veel verschillende crypto’s om mee te handelen. Naast marktorders bieden ze ook limiet-, stop-limietorders en geavanceerde transactie types. De kosten van handelen zijn gebaseerd op handelsvolume. Dat maakt het in ons optiek minder transparant: Je weet niet waar je precies aan toe bent, dat zie je pas achteraf.

Gebruiksgemak

De basis interface van Crypto.com is de App op je smartphone. Het is overzichtelijk en duidelijk. Het kopen en verkopen gaat gemakkelijk. Mocht je geavanceerde transacties will gebruiken, dan kan je de Crypto.com Exchange App of Web App gebruiken. Als je crypto wilt staken, dan dien je dit te activeren onder het menu optie Earn.

Vanwege anti-witwasrichtlijnen laat Crypto.com je crypto overmaken naar andere wallet adressen die van jou zelf zijn.

Beveiliging

Crypto.com biedt tweestapsauthenticatie als extra veiligheidslaag naast je gebruikersnaam en wachtwoord. Daarnaast heb je de mogelijkheid een 24-uurs slot in te stellen voor opnames.

Trustpilot

Trustpilot is in 2007 opgericht om een onafhankelijke valuta van vertrouwen te creëren. Ze brengen bedrijven en consumenten dichter bij elkaar om vertrouwen en samenwerking te bevorderen. Hun online platform is open, transparant en voor iedereen gratis te gebruiken.

https://nl.trustpilot.com/review/crypto.com

Andere Nederlandse crypto handelsplatformen

Wil je een compleet overzicht van alle Nederlandse crypto handelsplatformen inzien? Bekijk dan onze Google Sheet met alle gegevens op één plaats.

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Laatste artikelen

Begrippenlijst
Binnen crypto en blockchain zijn er veel nieuwe begrippen. Deze begrippenlijst helpt je om de terminologie te doorgronden. 51% attack Een aanval van 51% verwijst naar een aanval op een blockchain – meestal Bitcoin, waarvoor een dergelijke aanval nog steeds …
Dollar Cost Averaging
Dollar cost averaging (DCA) is een beleggingsstrategie die bestaat uit het doen van kleine regelmatige aankopen van crypto's gedurende langere perioden, ongeacht de huidige marktprijzen. DCA is een Engelstalig begrip maar je kan euro's ook gebruiken. Om het simpel te …
eToro
Etoro is een crypto exchange gevestigd in Tel Aviv, Israel. Etoro is in 2007 begonnen en hebben op het moment van schrijven ruim 33 miljoen klanten. Het platform is eenvoudig te gebruiken voor beginners. Betaalgemak Etoro ondersteunt een viertal betaalmethodes: …