Kennisbank

Crypto.com

Crypto.com, is een crypto exchange gevestigd in Singapore. Cyrpto.com is in 2016 opgericht en heeft sinds july 2023 een registratie van de Nederlandse Bank. Ze hebben op het moment van schrijven rond de 425 miljoen klanten. Het is niet de makkelijkste platformen in het gebruik voor beginners.

Betaalgemak

Crypto.com ondersteunt een aantal betaalmethodes waaronder Bankoverschrijving (SEPA), Google en Apple pay. Opnamekosten van Euro’s is gratis. Voor het opnemen van crypto’s hebben ze een groot overzicht gepubliceerd staan.

Handelsmogelijkheden

Crypto.com biedt veel verschillende crypto’s om mee te handelen. Naast marktorders bieden ze ook limiet-, stop-limietorders en geavanceerde transactie types. De kosten van handelen zijn gebaseerd op handelsvolume. Dat maakt het in ons optiek minder transparant: Je weet niet waar je precies aan toe bent, dat zie je pas achteraf.

Gebruiksgemak

De basis interface van Crypto.com is de App op je smartphone. Het is overzichtelijk en duidelijk. Het kopen en verkopen gaat gemakkelijk. Mocht je geavanceerde transacties will gebruiken, dan kan je de Crypto.com Exchange App of Web App gebruiken. Als je crypto wilt staken, dan dien je dit te activeren onder het menu optie Earn.

Vanwege anti-witwasrichtlijnen laat Crypto.com je crypto overmaken naar andere wallet adressen die van jou zelf zijn.

Beveiliging

Crypto.com biedt tweestapsauthenticatie als extra veiligheidslaag naast je gebruikersnaam en wachtwoord. Daarnaast heb je de mogelijkheid een 24-uurs slot in te stellen voor opnames.

Trustpilot

Trustpilot is in 2007 opgericht om een onafhankelijke valuta van vertrouwen te creëren. Ze brengen bedrijven en consumenten dichter bij elkaar om vertrouwen en samenwerking te bevorderen. Hun online platform is open, transparant en voor iedereen gratis te gebruiken.

https://nl.trustpilot.com/review/crypto.com

Andere Nederlandse crypto handelsplatformen

Wil je een compleet overzicht van alle Nederlandse crypto handelsplatformen inzien? Bekijk dan onze Google Sheet met alle gegevens op één plaats.

0 0 stemmen
Article Rating
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Laatste artikelen

PayPal versterkt de brug naar web3 betalingen
De recente aankondiging van PayPal over de introductie van 'on- en off-ramps' voor Web3-betalingen is een grote overwinning voor de wereld van crypto en blockchain. Dit markeert een belangrijke stap in de richting van grotere acceptatie en integratie van digitale …
Visa en Circle: samenwerking voor de toekomst van financiën
Een baanbrekende alliantie De recente aankondiging van de samenwerking tussen Visa en Circle markeert een baanbrekende stap voorwaarts voor de financiële wereld en de bredere acceptatie van digitale valuta. In een tijd waarin de fintech-revolutie de traditionele financiële sector opschudt, …
Blockchain: de toekomst van traditionele financiële markten
Een revolutionaire stap van de London Stock Exchange Group De London Stock Exchange Group (LSEG) heeft ambitieuze plannen onthuld voor een nieuw digitaal marktbedrijf dat traditionele financiële activa zal verhandelen op de blockchain-technologie, die vooral bekend staat om zijn rol …