Kennisbank

HappyCOINS

HappyCOINS is een crypto broker gevestigd in Utrecht. HappyCOINS is in 2019 begonnen. Voor beginners is een broker iets moeilijker om mee te beginnen.

Betaalgemak

HappyCOINS ondersteunt een groot aantal betaalmethodes waaronder iDeal, Bankoverschrijving (SEPA) en PayPal. Voor opnamekosten hebben ze een transparant overzicht gepubliceerd staan.

Handelsmogelijkheden

HappyCOINS biedt een zestal verschillende crypto’s om mee te handelen. Het is alleen mogelijk marktorders te doen. De kosten van handelen zijn per transactie. Je weet precies waar je aan toe bent.

Gebruiksgemak

De basis interface van HappyCOINS is overzichtelijk en duidelijk. Het kopen en verkopen gaat gemakkelijk. Ze bieden geen app aan. Wil je gaan handelen dan dien je naast je id gegevens, een verificatie video chat te doen van 15 minuten.. Het inplannen van zo’n gesprek gaat gemakkelijk via een kalender. Het kan wel even een paar dagen duren voordat er een vrije slot is.

Beveiliging

HappyCOINS heeft geen accounts. Ze zijn een broker dus dien je zelf een bitcoin wallet te hebben. Je krijgt bij het aanmelden een account code. Deze geeft je op bij je transacties. Verder zijn de account code en bankrekening die je in de aanmeld procedure hebt opgegeven gekoppeld.

Trustpilot

Trustpilot is in 2007 opgericht om een onafhankelijke valuta van vertrouwen te creëren. Ze brengen bedrijven en consumenten dichter bij elkaar om vertrouwen en samenwerking te bevorderen. Hun online platform is open, transparant en voor iedereen gratis te gebruiken.

https://nl.trustpilot.com/review/happycoins.com

Andere Nederlandse crypto handelsplatformen

Wil je een compleet overzicht van alle Nederlandse crypto handelsplatformen inzien? Bekijk dan onze Google Sheet met alle gegevens op één plaats.

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Laatste artikelen

Begrippenlijst
Binnen crypto en blockchain zijn er veel nieuwe begrippen. Deze begrippenlijst helpt je om de terminologie te doorgronden. 51% attack Een aanval van 51% verwijst naar een aanval op een blockchain – meestal Bitcoin, waarvoor een dergelijke aanval nog steeds …
Dollar Cost Averaging
Dollar cost averaging (DCA) is een beleggingsstrategie die bestaat uit het doen van kleine regelmatige aankopen van crypto's gedurende langere perioden, ongeacht de huidige marktprijzen. DCA is een Engelstalig begrip maar je kan euro's ook gebruiken. Om het simpel te …
eToro
Etoro is een crypto exchange gevestigd in Tel Aviv, Israel. Etoro is in 2007 begonnen en hebben op het moment van schrijven ruim 33 miljoen klanten. Het platform is eenvoudig te gebruiken voor beginners. Betaalgemak Etoro ondersteunt een viertal betaalmethodes: …