Kennisbank

HappyCOINS

HappyCOINS is een crypto broker gevestigd in Utrecht. HappyCOINS is in 2019 begonnen. Voor beginners is een broker iets moeilijker om mee te beginnen.

Betaalgemak

HappyCOINS ondersteunt een groot aantal betaalmethodes waaronder iDeal, Bankoverschrijving (SEPA) en PayPal. Voor opnamekosten hebben ze een transparant overzicht gepubliceerd staan.

Handelsmogelijkheden

HappyCOINS biedt een zestal verschillende crypto’s om mee te handelen. Het is alleen mogelijk marktorders te doen. De kosten van handelen zijn per transactie. Je weet precies waar je aan toe bent.

Gebruiksgemak

De basis interface van HappyCOINS is overzichtelijk en duidelijk. Het kopen en verkopen gaat gemakkelijk. Ze bieden geen app aan. Wil je gaan handelen dan dien je naast je id gegevens, een verificatie video chat te doen van 15 minuten.. Het inplannen van zo’n gesprek gaat gemakkelijk via een kalender. Het kan wel even een paar dagen duren voordat er een vrije slot is.

Beveiliging

HappyCOINS heeft geen accounts. Ze zijn een broker dus dien je zelf een bitcoin wallet te hebben. Je krijgt bij het aanmelden een account code. Deze geeft je op bij je transacties. Verder zijn de account code en bankrekening die je in de aanmeld procedure hebt opgegeven gekoppeld.

Trustpilot

Trustpilot is in 2007 opgericht om een onafhankelijke valuta van vertrouwen te creëren. Ze brengen bedrijven en consumenten dichter bij elkaar om vertrouwen en samenwerking te bevorderen. Hun online platform is open, transparant en voor iedereen gratis te gebruiken.

https://nl.trustpilot.com/review/happycoins.com

Andere Nederlandse crypto handelsplatformen

Wil je een compleet overzicht van alle Nederlandse crypto handelsplatformen inzien? Bekijk dan onze Google Sheet met alle gegevens op één plaats.

0 0 stemmen
Article Rating
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Laatste artikelen

PayPal versterkt de brug naar web3 betalingen
De recente aankondiging van PayPal over de introductie van 'on- en off-ramps' voor Web3-betalingen is een grote overwinning voor de wereld van crypto en blockchain. Dit markeert een belangrijke stap in de richting van grotere acceptatie en integratie van digitale …
Visa en Circle: samenwerking voor de toekomst van financiën
Een baanbrekende alliantie De recente aankondiging van de samenwerking tussen Visa en Circle markeert een baanbrekende stap voorwaarts voor de financiële wereld en de bredere acceptatie van digitale valuta. In een tijd waarin de fintech-revolutie de traditionele financiële sector opschudt, …
Blockchain: de toekomst van traditionele financiële markten
Een revolutionaire stap van de London Stock Exchange Group De London Stock Exchange Group (LSEG) heeft ambitieuze plannen onthuld voor een nieuw digitaal marktbedrijf dat traditionele financiële activa zal verhandelen op de blockchain-technologie, die vooral bekend staat om zijn rol …