Kennisbank

HappyCOINS

HappyCOINS is een crypto broker gevestigd in Utrecht. HappyCOINS is in 2019 begonnen. Voor beginners is een broker iets moeilijker om mee te beginnen.

Betaalgemak

HappyCOINS ondersteunt een groot aantal betaalmethodes waaronder iDeal, Bankoverschrijving (SEPA) en PayPal. Voor opnamekosten hebben ze een transparant overzicht gepubliceerd staan.

Handelsmogelijkheden

HappyCOINS biedt een zestal verschillende crypto’s om mee te handelen. Het is alleen mogelijk marktorders te doen. De kosten van handelen zijn per transactie. Je weet precies waar je aan toe bent.

Gebruiksgemak

De basis interface van HappyCOINS is overzichtelijk en duidelijk. Het kopen en verkopen gaat gemakkelijk. Ze bieden geen app aan. Wil je gaan handelen dan dien je naast je id gegevens, een verificatie video chat te doen van 15 minuten.. Het inplannen van zo’n gesprek gaat gemakkelijk via een kalender. Het kan wel even een paar dagen duren voordat er een vrije slot is.

Beveiliging

HappyCOINS heeft geen accounts. Ze zijn een broker dus dien je zelf een bitcoin wallet te hebben. Je krijgt bij het aanmelden een account code. Deze geeft je op bij je transacties. Verder zijn de account code en bankrekening die je in de aanmeld procedure hebt opgegeven gekoppeld.

Trustpilot

Trustpilot is in 2007 opgericht om een onafhankelijke valuta van vertrouwen te creëren. Ze brengen bedrijven en consumenten dichter bij elkaar om vertrouwen en samenwerking te bevorderen. Hun online platform is open, transparant en voor iedereen gratis te gebruiken.

https://nl.trustpilot.com/review/happycoins.com

Andere Nederlandse crypto handelsplatformen

Wil je een compleet overzicht van alle Nederlandse crypto handelsplatformen inzien? Bekijk dan onze Google Sheet met alle gegevens op één plaats.

0 0 stemmen
Article Rating
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Laatste artikelen

Waarom crypto het geld van de toekomst is (en waarom sommige mensen het nog steeds niet begrijpen)
Cryptocurrencies hebben de afgelopen jaren veel aandacht gekregen en zijn uitgegroeid tot een belangrijk onderdeel van de moderne financiële wereld. Toch zijn er nog steeds mensen die sceptisch zijn en het concept niet volledig begrijpen. In dit artikel leggen we …
Primeur in 2010: Eerste productaankoop met bitcoin zet digitale valuta op de kaart
In 2010 vond er een opmerkelijke gebeurtenis plaats die de geschiedenis van cryptocurrencies zou markeren. Voor het eerst werd een fysiek product aangeschaft met bitcoin, een opkomende digitale valuta die destijds nog in de kinderschoenen stond. Deze mijlpaal van een …
Politie operatie SpecTor neemt illegale handel op dark web onder vuur met behulp van crypto transacties
Het Dark Web, een schaduwrijk deel van het internet, is vaak in opspraak vanwege illegale praktijken. Recentelijk hebben wetshandhavingsinstanties wereldwijd echter grote successen geboekt in het bestrijden van criminele activiteiten op het Dark Web. De FBI is een belangrijke speler …