Kennisbank

Knaken

Knaken is een crypto exchange gevestigd in Rotterdam. Knaken is in 2017 begonnen. Het platform heeft veel informatie en is voor beginners goed overzichtelijk met een dashboard pagina.

Betaalgemak

Knaken ondersteunt een groot aantal betaalmethodes waaronder iDeal, Bankoverschrijving (SEPA) en Creditcards. Voor opnamekosten hebben geen informatie staan en is ondoorzichtig.

Handelsmogelijkheden

Knaken biedt veel verschillende crypto’s om mee te handelen. Ze bieden alleen marktorders aan. Ze hebben geen andere type orders of swap mogelijkheden.

Gebruiksgemak

Het dashboard pagina geeft veel informatie in één keer weer. Hier heb je een kleine widget waar je crypto’s kan kopen of verkopen met een pop-up. Het kopen en verkopen gaat gemakkelijk. Ook de App op je smartphone is overzichtelijk en makkelijk in gebruik.

Vanwege anti-witwasrichtlijnen laat Knaken je crypto overmaken naar andere wallet adressen die van jou zelf zijn. Om dit te doen heeft Knaken heeft een adresboek beveiliging ingesteld. Voor elk adres dat je toevoegt aan je adresboek moet je een schermopname opsturen, waarbij je laat zien dat het wallet adres van jou is.

Beveiliging

Knaken biedt tweestapsauthenticatie als extra veiligheidslaag naast je gebruikersnaam en wachtwoord.

Trustpilot

Trustpilot is in 2007 opgericht om een onafhankelijke valuta van vertrouwen te creëren. Ze brengen bedrijven en consumenten dichter bij elkaar om vertrouwen en samenwerking te bevorderen. Hun online platform is open, transparant en voor iedereen gratis te gebruiken.

https://nl.trustpilot.com/review/knaken.eu

Andere Nederlandse crypto handelsplatformen

Wil je een compleet overzicht van alle Nederlandse crypto handelsplatformen inzien? Bekijk dan onze Google Sheet met alle gegevens op één plaats.


Laatste artikelen

Help, mijn kinderen hebben crypto!
Cryptocurrency is een relatief nieuwe financiële markt. Veel jongeren experimenteren met het aankopen en handelen in cryptocurrency. Om deze reden is het belangrijk dat ouders zich bewust zijn van de risico's die ermee gepaard gaan en hoe je hiermee om …
Bitdenex
Bitdenex is een crypto exchange gevestigd in Almere. Bitdenex is in 2018 begonnen. Het is een makkelijk platform in in het gebruik voor beginners. Betaalgemak Bitdenex ondersteunt maar één methode om te betalen: Bankoverschrijving (SEPA). Handelsmogelijkheden Bitdenex biedt een beperkt …
Bux0
Bux0 is een crypto exchange gevestigd in Amsterdam. Bux0 is in 2014 begonnen en hebben op het moment van schrijven ruim 700.000 klanten. Het is een makkelijke platform voor beginners en je kan ook handelen in aandelen en ETF's. Betaalgemak …