Kennisbank

LiteBit

LiteBit is een crypto exchange gevestigd in Rotterdam. LiteBit is in 2017 begonnen. Het is makkelijk platform voor beginners.

Betaalgemak

LiteBit ondersteunt een groot aantal betaalmethodes waaronder iDeal, Bankoverschrijving (SEPA) en Credit cards. Voor opnamekosten geven ze niet aan hoeveel de kosten zijn.

Handelsmogelijkheden

LiteBit biedt een groot aantal verschillende crypto’s om mee te handelen. Naast marktorders bieden ze ook limietorders. Swap transacties zijn niet mogelijk. Per crypto is er een koop en verkoop fee maar de details zie je niet beschreven bij je transactie staan, deze staan op een support pagina aangegeven.

Gebruiksgemak

De basis interface van LiteBit is overzichtelijk en duidelijk. Het kopen en verkopen gaat gemakkelijk. Ook de App op je smartphone is overzichtelijk en makkelijk in gebruik. Als je crypto wilt staken, dan dien je dit te activeren onder Earn. Dit kan via on-chain (Proof of Stake) of via off-chain (je crypto wordt aan een 3rde partij uitgeleend). Ook biedt LiteBit een geavanceerde interface waar je markt- en limietorders kan indienen.

Beveiliging

LiteBit biedt tweestapsauthenticatie als extra veiligheidslaag naast je gebruikersnaam en wachtwoord.

Trustpilot

Trustpilot is in 2007 opgericht om een onafhankelijke valuta van vertrouwen te creëren. Ze brengen bedrijven en consumenten dichter bij elkaar om vertrouwen en samenwerking te bevorderen. Hun online platform is open, transparant en voor iedereen gratis te gebruiken.

https://nl.trustpilot.com/review/litebit.eu

Affiliate

Mocht je een account op LiteBit willen aanmaken, gebruik dan onze affiliate link. Alle opbrengsten van affiliate links gaan naar een goed doel.

Andere Nederlandse crypto handelsplatformen

Wil je een compleet overzicht van alle Nederlandse crypto handelsplatformen inzien? Bekijk dan onze Google Sheet met alle gegevens op één plaats.


Laatste artikelen

Help, mijn kinderen hebben crypto!
Cryptocurrency is een relatief nieuwe financiële markt. Veel jongeren experimenteren met het aankopen en handelen in cryptocurrency. Om deze reden is het belangrijk dat ouders zich bewust zijn van de risico's die ermee gepaard gaan en hoe je hiermee om …
Bitdenex
Bitdenex is een crypto exchange gevestigd in Almere. Bitdenex is in 2018 begonnen. Het is een makkelijk platform in in het gebruik voor beginners. Betaalgemak Bitdenex ondersteunt maar één methode om te betalen: Bankoverschrijving (SEPA). Handelsmogelijkheden Bitdenex biedt een beperkt …
Bux0
Bux0 is een crypto exchange gevestigd in Amsterdam. Bux0 is in 2014 begonnen en hebben op het moment van schrijven ruim 700.000 klanten. Het is een makkelijke platform voor beginners en je kan ook handelen in aandelen en ETF's. Betaalgemak …