Over ons

Waar staan wij voor?

Waarom On The Chain?

On The Chain komt voort uit de groeiende behoefte aan informatie en kennis over blockchain en crypto. Het is een geweldige techniek die allerlei kansen en mogelijkheden biedt. Wij merken als we met mensen praten over crypto, dat er nog veel onduidelijk is. Met deze website willen we daar verandering in brengen. Volgens ons gaat blockchain van grote invloed zijn op verschillende gebieden, van je financiën tot je medische dossier. Wij volgen deze ontwikkelingen en delen onze kennis hierover met onze community.

Wie is On The Chain?

Wij zijn twee blockchain en crypto enthousiastelingen die ontelbare mogelijkheden zien in de toepassing van deze nieuwe technologie. Wij begrijpen als geen ander hoe technisch blockchain is. John-Paul Straver en Dominique Verweij zijn al sinds hun 20ste werkzaam in de IT. Samen hebben we een schat aan technische ervaring en daardoor kunnen we blockchain technologie begrijpelijk en toegankelijk maken voor jou.

Onze visie

Onze visie is dat blockchain van grote invloed gaat zijn op allerlei gebieden, van je financiën tot je medische dossier. Wij richten ons op het volgen van deze ontwikkelingen en de kennis ervan te delen met onze community.

De missie daarbij is onze diensten te decentraliseren, zoals een blockchain. Dit houdt in dat we onze community zoveel mogelijk betrekken bij het delen van kennis, de mensen van onze community met elkaar te verbinden en samen de richting te bepalen waar ons platform zich in ontwikkelt.

Wij stellen ons daarnaast tot doel oplossingen te bieden in de vorm van persoonlijke begeleiding en het ontwikkelen van toepassingen op de blockchain.


Dominique is zeer ervaren in het verbinden van mensen met IT. Hij koppelt zijn kennis van techniek en blockchain aan zijn passie voor crypto en investeren.

Dominique Verweij

John-Paul Straver

John-Paul heeft een passie voor IT techniek. Zijn kracht ligt in het doorgronden van IT vraagstukken en delen van zijn kennis.