Kennisbank

BCM

Bitcoin Meester wat vanaf maart 2023 BCM heet, is een crypto exchange gevestigd in Aalsmeer. BCM is in 2017 opgericht en hebben op het moment van schrijven rond de 400.000 klanten. Het is één van de makkelijkste platformen in het gebruik voor beginners.

Betaalgemak

BCM ondersteunt een groot aantal betaalmethodes waaronder iDeal en Bankoverschrijving (SEPA). Voor opnamekosten hebben ze een transparant overzicht gepubliceerd staan.

Handelsmogelijkheden

BCM biedt veel verschillende crypto’s om mee te handelen. Naast marktorders bieden ze ook limiet-, stop-limietorders en swap transacties. De kosten van handelen zijn gebaseerd op handelsvolume van de afgelopen 30 dagen. Dat maakt het in ons optiek minder transparant: Je weet niet waar je precies aan toe bent, dat zie je pas achteraf. Bij een swap transactie rekenen ze eenmaal transactiekosten die ze any-to-any functionaliteit noemen.

Gebruiksgemak

De basis interface van BCM web applicatie is overzichtelijk en duidelijk. Het kopen en verkopen gaat gemakkelijk. De App op je iPhone is aangepast naar de nieuwe naamgeving. Voor mensen met een Android kun je nog gebruik maken van de Bitcoin Meester App. De App op je smartphone is overzichtelijk en makkelijk in gebruik. Als je crypto wilt staken, dan dien je dit te activeren onder het menu optie Staking. BCM biedt een geavanceerde optie via een knop waar je markt-, limiet- en stop-limietorders kan indienen.

Vanwege anti-witwasrichtlijnen laat BCM je crypto overmaken naar andere wallet adressen die van jou zelf zijn.

Beveiliging

BCM biedt tweestapsauthenticatie als extra veiligheidslaag naast je gebruikersnaam en wachtwoord.

Trustpilot

Trustpilot is in 2007 opgericht om een onafhankelijke valuta van vertrouwen te creëren. Ze brengen bedrijven en consumenten dichter bij elkaar om vertrouwen en samenwerking te bevorderen. Hun online platform is open, transparant en voor iedereen gratis te gebruiken.

https://nl.trustpilot.com/review/bitcoinmeester.nl

Affiliate

Mocht je een account op BCM willen aanmaken, gebruik dan onze affiliate link. Alle opbrengsten van affiliate links gaan naar een goed doel.

Andere Nederlandse crypto handelsplatformen

Wil je een compleet overzicht van alle Nederlandse crypto handelsplatformen inzien? Bekijk dan onze Google Sheet met alle gegevens op één plaats.

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Laatste artikelen

Begrippenlijst
Binnen crypto en blockchain zijn er veel nieuwe begrippen. Deze begrippenlijst helpt je om de terminologie te doorgronden. 51% attack Een aanval van 51% verwijst naar een aanval op een blockchain – meestal Bitcoin, waarvoor een dergelijke aanval nog steeds …
Dollar Cost Averaging
Dollar cost averaging (DCA) is een beleggingsstrategie die bestaat uit het doen van kleine regelmatige aankopen van crypto's gedurende langere perioden, ongeacht de huidige marktprijzen. DCA is een Engelstalig begrip maar je kan euro's ook gebruiken. Om het simpel te …
eToro
Etoro is een crypto exchange gevestigd in Tel Aviv, Israel. Etoro is in 2007 begonnen en hebben op het moment van schrijven ruim 33 miljoen klanten. Het platform is eenvoudig te gebruiken voor beginners. Betaalgemak Etoro ondersteunt een viertal betaalmethodes: …