Kennisbank

Bitdenex

Bitdenex is een crypto exchange gevestigd in Almere. Bitdenex is in 2018 begonnen. Het is een makkelijk platform in in het gebruik voor beginners.

Betaalgemak

Bitdenex ondersteunt maar één methode om te betalen: Bankoverschrijving (SEPA).

Handelsmogelijkheden

Bitdenex biedt een beperkt aantal verschillende crypto’s om mee te handelen. Naast marktorders bieden ze ook limietorders via een trade interface. Het is niet mogelijk swap transacties te doen of te staken. De kosten zijn transparant: 0,2% fee bovenop de netwerkkosten voor koop en verkoop. Opname en storten van Euro’s is gratis.

Gebruiksgemak

De basis interface is een website. Als je koop wil doen dien je naar de Buy Crypto te gaan en een Instant buy te doen. De App op je smartphone is overzichtelijk en makkelijk in gebruik. Bitdenex biedt een geavanceerde interface waar je markt- en limietorders kan indienen zowel op de website als op de App.

Vanwege anti-witwasrichtlijnen laat Bitdenex je crypto overmaken naar andere wallet adressen die van jou zelf zijn. Om dit te doen heeft Bitdenex heeft een adresboek beveiliging ingesteld. Voor elk adres dat je toevoegt aan je adresboek moet je een schermopname opsturen, waarbij je laat zien dat het wallet adres van jou is.

Beveiliging

Bitdenex biedt tweestapsauthenticatie als extra veiligheidslaag naast je gebruikersnaam en wachtwoord. Daarnaast dient het adresboek ook als een beveiligde lijst van adressen waar je crypto naartoe kunt versturen.

Trustpilot

Trustpilot is in 2007 opgericht om een onafhankelijke valuta van vertrouwen te creëren. Ze brengen bedrijven en consumenten dichter bij elkaar om vertrouwen en samenwerking te bevorderen. Hun online platform is open, transparant en voor iedereen gratis te gebruiken.

https://nl.trustpilot.com/review/bitdenex.com

Andere Nederlandse crypto handelsplatformen

Wil je een compleet overzicht van alle Nederlandse crypto handelsplatformen inzien? Bekijk dan onze Google Sheet met alle gegevens op één plaats.


Laatste artikelen

Help, mijn kinderen hebben crypto!
Cryptocurrency is een relatief nieuwe financiële markt. Veel jongeren experimenteren met het aankopen en handelen in cryptocurrency. Om deze reden is het belangrijk dat ouders zich bewust zijn van de risico's die ermee gepaard gaan en hoe je hiermee om …
Bux0
Bux0 is een crypto exchange gevestigd in Amsterdam. Bux0 is in 2014 begonnen en hebben op het moment van schrijven ruim 700.000 klanten. Het is een makkelijke platform voor beginners en je kan ook handelen in aandelen en ETF's. Betaalgemak …
Nash
Nash is een crypto exchange gevestigd in Rotterdam. Nash is in 2017 begonnen. Het is één van de makkelijkste platformen in het gebruik voor beginners. Betaalgemak Nash ondersteunt een groot aantal betaalmethodes waaronder iDeal, Bankoverschrijving (SEPA) en Credicards. Voor alle …