Kennisbank

Bitdenex

Bitdenex is een crypto exchange gevestigd in Almere. Bitdenex is in 2018 begonnen. Het is een makkelijk platform in in het gebruik voor beginners.

Betaalgemak

Bitdenex ondersteunt maar één methode om te betalen: Bankoverschrijving (SEPA).

Handelsmogelijkheden

Bitdenex biedt een beperkt aantal verschillende crypto’s om mee te handelen. Naast marktorders bieden ze ook limietorders via een trade interface. Het is niet mogelijk swap transacties te doen of te staken. De kosten zijn transparant: 0,2% fee bovenop de netwerkkosten voor koop en verkoop. Opname en storten van Euro’s is gratis.

Gebruiksgemak

De basis interface is een website. Als je koop wil doen dien je naar de Buy Crypto te gaan en een Instant buy te doen. De App op je smartphone is overzichtelijk en makkelijk in gebruik. Bitdenex biedt een geavanceerde interface waar je markt- en limietorders kan indienen zowel op de website als op de App.

Vanwege anti-witwasrichtlijnen laat Bitdenex je crypto overmaken naar andere wallet adressen die van jou zelf zijn. Om dit te doen heeft Bitdenex heeft een adresboek beveiliging ingesteld. Voor elk adres dat je toevoegt aan je adresboek moet je een schermopname opsturen, waarbij je laat zien dat het wallet adres van jou is.

Beveiliging

Bitdenex biedt tweestapsauthenticatie als extra veiligheidslaag naast je gebruikersnaam en wachtwoord. Daarnaast dient het adresboek ook als een beveiligde lijst van adressen waar je crypto naartoe kunt versturen.

Trustpilot

Trustpilot is in 2007 opgericht om een onafhankelijke valuta van vertrouwen te creëren. Ze brengen bedrijven en consumenten dichter bij elkaar om vertrouwen en samenwerking te bevorderen. Hun online platform is open, transparant en voor iedereen gratis te gebruiken.

https://nl.trustpilot.com/review/bitdenex.com

Andere Nederlandse crypto handelsplatformen

Wil je een compleet overzicht van alle Nederlandse crypto handelsplatformen inzien? Bekijk dan onze Google Sheet met alle gegevens op één plaats.

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Laatste artikelen

MicroStrategy Investeert $593,3 Miljoen in Bitcoin
MicroStrategy heeft zijn Bitcoin-portfolio verder uitgebreid door in november 2023 nog eens $593,3 miljoen aan de cryptocurrency toe te voegen. Een Aanzienlijke Investering In de nieuwste zet van MicroStrategy heeft het bedrijf aangekondigd dat het nog eens $593,3 miljoen heeft …
FCA VK keurt tokenisatie goed
De Financial Conduct Authority (FCA) van het Verenigd Koninkrijk heeft de tokenisatie van beleggingsfondsen goedgekeurd. Dit betekent dat fondsenmanagers nu tokens kunnen uitgeven die vertegenwoordigen een deel van een beleggingsfonds. Wat is tokenisatie? Tokenisatie is een manier om activa, zoals …
Celsius Network krijgt goedkeuring herstructureringsplan
Een Nieuwe Start Na Financiële Tegenslag In een recente ontwikkeling heeft de rechtbank in New York het herstructureringsplan van Celsius Network goedgekeurd. Deze goedkeuring markeert een keerpunt voor het crypto platform na een periode van financiële onzekerheid. Het plan stelt …