Kennisbank

Bitdenex

Bitdenex is een crypto exchange gevestigd in Almere. Bitdenex is in 2018 begonnen. Het is een makkelijk platform in in het gebruik voor beginners.

Betaalgemak

Bitdenex ondersteunt maar één methode om te betalen: Bankoverschrijving (SEPA).

Handelsmogelijkheden

Bitdenex biedt een beperkt aantal verschillende crypto’s om mee te handelen. Naast marktorders bieden ze ook limietorders via een trade interface. Het is niet mogelijk swap transacties te doen of te staken. De kosten zijn transparant: 0,2% fee bovenop de netwerkkosten voor koop en verkoop. Opname en storten van Euro’s is gratis.

Gebruiksgemak

De basis interface is een website. Als je koop wil doen dien je naar de Buy Crypto te gaan en een Instant buy te doen. De App op je smartphone is overzichtelijk en makkelijk in gebruik. Bitdenex biedt een geavanceerde interface waar je markt- en limietorders kan indienen zowel op de website als op de App.

Vanwege anti-witwasrichtlijnen laat Bitdenex je crypto overmaken naar andere wallet adressen die van jou zelf zijn. Om dit te doen heeft Bitdenex heeft een adresboek beveiliging ingesteld. Voor elk adres dat je toevoegt aan je adresboek moet je een schermopname opsturen, waarbij je laat zien dat het wallet adres van jou is.

Beveiliging

Bitdenex biedt tweestapsauthenticatie als extra veiligheidslaag naast je gebruikersnaam en wachtwoord. Daarnaast dient het adresboek ook als een beveiligde lijst van adressen waar je crypto naartoe kunt versturen.

Trustpilot

Trustpilot is in 2007 opgericht om een onafhankelijke valuta van vertrouwen te creëren. Ze brengen bedrijven en consumenten dichter bij elkaar om vertrouwen en samenwerking te bevorderen. Hun online platform is open, transparant en voor iedereen gratis te gebruiken.

https://nl.trustpilot.com/review/bitdenex.com

Andere Nederlandse crypto handelsplatformen

Wil je een compleet overzicht van alle Nederlandse crypto handelsplatformen inzien? Bekijk dan onze Google Sheet met alle gegevens op één plaats.

0 0 stemmen
Article Rating
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Laatste artikelen

Waarom crypto het geld van de toekomst is (en waarom sommige mensen het nog steeds niet begrijpen)
Cryptocurrencies hebben de afgelopen jaren veel aandacht gekregen en zijn uitgegroeid tot een belangrijk onderdeel van de moderne financiële wereld. Toch zijn er nog steeds mensen die sceptisch zijn en het concept niet volledig begrijpen. In dit artikel leggen we …
Primeur in 2010: Eerste productaankoop met bitcoin zet digitale valuta op de kaart
In 2010 vond er een opmerkelijke gebeurtenis plaats die de geschiedenis van cryptocurrencies zou markeren. Voor het eerst werd een fysiek product aangeschaft met bitcoin, een opkomende digitale valuta die destijds nog in de kinderschoenen stond. Deze mijlpaal van een …
Politie operatie SpecTor neemt illegale handel op dark web onder vuur met behulp van crypto transacties
Het Dark Web, een schaduwrijk deel van het internet, is vaak in opspraak vanwege illegale praktijken. Recentelijk hebben wetshandhavingsinstanties wereldwijd echter grote successen geboekt in het bestrijden van criminele activiteiten op het Dark Web. De FBI is een belangrijke speler …