Kennisbank

Bitmymoney

Bitmymoney is een crypto exchange gevestigd in Den Haag. Bitmymoney is in 2013 begonnen en hebben op het moment van schrijven ruim 1 miljoen klanten. Het is een ok platform in het gebruik voor beginners.

Betaalgemak

Bitmymoney ondersteunt een drietal betaalmethodes waaronder iDeal, Bankoverschrijving (SEPA) en Bancontact. Je kan niet euro’s storten, je eerste storting betaal je met Euro’s om gelijk één van de coins aan te schaffen.

Handelsmogelijkheden

Bitmymoney biedt een viertal crypto’s om mee te handelen. Ze bieden marktorders en swap mogelijkheden aan. De kosten van handelen zitten in de prijzen ingebakken en dat maakt het voor ons minder transparant wat ze daadwerkelijk als commissie rekenen.

Gebruiksgemak

De basis interface van Bitmymoney is overzichtelijk en duidelijk. Het kopen en verkopen gaat gemakkelijk. Ook de App op je smartphone is overzichtelijk en makkelijk in gebruik.

Vanwege anti-witwasrichtlijnen laat Bitmymoney je crypto overmaken naar andere wallet adressen die van jou zelf zijn. Om dit te doen heeft Bitmymoney heeft een adresboek beveiliging ingesteld. Voor elk adres dat je toevoegt aan je adresboek moet je een schermopname opsturen, waarbij je laat zien dat het wallet adres van jou is.

Beveiliging

Bitmymoney biedt tweestapsauthenticatie als extra veiligheidslaag naast je gebruikersnaam en wachtwoord.

Trustpilot

Trustpilot is in 2007 opgericht om een onafhankelijke valuta van vertrouwen te creëren. Ze brengen bedrijven en consumenten dichter bij elkaar om vertrouwen en samenwerking te bevorderen. Hun online platform is open, transparant en voor iedereen gratis te gebruiken.

https://nl.trustpilot.com/review/bitmymoney.com

Andere Nederlandse crypto handelsplatformen

Wil je een compleet overzicht van alle Nederlandse crypto handelsplatformen inzien? Bekijk dan onze Google Sheet met alle gegevens op één plaats.

0 0 stemmen
Article Rating
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Laatste artikelen

PayPal versterkt de brug naar web3 betalingen
De recente aankondiging van PayPal over de introductie van 'on- en off-ramps' voor Web3-betalingen is een grote overwinning voor de wereld van crypto en blockchain. Dit markeert een belangrijke stap in de richting van grotere acceptatie en integratie van digitale …
Visa en Circle: samenwerking voor de toekomst van financiën
Een baanbrekende alliantie De recente aankondiging van de samenwerking tussen Visa en Circle markeert een baanbrekende stap voorwaarts voor de financiële wereld en de bredere acceptatie van digitale valuta. In een tijd waarin de fintech-revolutie de traditionele financiële sector opschudt, …
Blockchain: de toekomst van traditionele financiële markten
Een revolutionaire stap van de London Stock Exchange Group De London Stock Exchange Group (LSEG) heeft ambitieuze plannen onthuld voor een nieuw digitaal marktbedrijf dat traditionele financiële activa zal verhandelen op de blockchain-technologie, die vooral bekend staat om zijn rol …