Kennisbank

Bitmymoney

Bitmymoney is een crypto exchange gevestigd in Den Haag. Bitmymoney is in 2013 begonnen en hebben op het moment van schrijven ruim 1 miljoen klanten. Het is een ok platform in het gebruik voor beginners.

Betaalgemak

Bitmymoney ondersteunt een drietal betaalmethodes waaronder iDeal, Bankoverschrijving (SEPA) en Bancontact. Je kan niet euro’s storten, je eerste storting betaal je met Euro’s om gelijk één van de coins aan te schaffen.

Handelsmogelijkheden

Bitmymoney biedt een viertal crypto’s om mee te handelen. Ze bieden marktorders en swap mogelijkheden aan. De kosten van handelen zitten in de prijzen ingebakken en dat maakt het voor ons minder transparant wat ze daadwerkelijk als commissie rekenen.

Gebruiksgemak

De basis interface van Bitmymoney is overzichtelijk en duidelijk. Het kopen en verkopen gaat gemakkelijk. Ook de App op je smartphone is overzichtelijk en makkelijk in gebruik.

Vanwege anti-witwasrichtlijnen laat Bitmymoney je crypto overmaken naar andere wallet adressen die van jou zelf zijn. Om dit te doen heeft Bitmymoney heeft een adresboek beveiliging ingesteld. Voor elk adres dat je toevoegt aan je adresboek moet je een schermopname opsturen, waarbij je laat zien dat het wallet adres van jou is.

Beveiliging

Bitmymoney biedt tweestapsauthenticatie als extra veiligheidslaag naast je gebruikersnaam en wachtwoord.

Trustpilot

Trustpilot is in 2007 opgericht om een onafhankelijke valuta van vertrouwen te creëren. Ze brengen bedrijven en consumenten dichter bij elkaar om vertrouwen en samenwerking te bevorderen. Hun online platform is open, transparant en voor iedereen gratis te gebruiken.

https://nl.trustpilot.com/review/bitmymoney.com

Andere Nederlandse crypto handelsplatformen

Wil je een compleet overzicht van alle Nederlandse crypto handelsplatformen inzien? Bekijk dan onze Google Sheet met alle gegevens op één plaats.


Laatste artikelen

Help, mijn kinderen hebben crypto!
Cryptocurrency is een relatief nieuwe financiële markt. Veel jongeren experimenteren met het aankopen en handelen in cryptocurrency. Om deze reden is het belangrijk dat ouders zich bewust zijn van de risico's die ermee gepaard gaan en hoe je hiermee om …
Bitdenex
Bitdenex is een crypto exchange gevestigd in Almere. Bitdenex is in 2018 begonnen. Het is een makkelijk platform in in het gebruik voor beginners. Betaalgemak Bitdenex ondersteunt maar één methode om te betalen: Bankoverschrijving (SEPA). Handelsmogelijkheden Bitdenex biedt een beperkt …
Bux0
Bux0 is een crypto exchange gevestigd in Amsterdam. Bux0 is in 2014 begonnen en hebben op het moment van schrijven ruim 700.000 klanten. Het is een makkelijke platform voor beginners en je kan ook handelen in aandelen en ETF's. Betaalgemak …