Kennisbank

BTC Direct

BTC Direct is een crypto broker gevestigd in Nijmegen. Ze zijn in 2013 begonnen en hebben op het moment van schrijven ruim 1 miljoen klanten. BTC Direct is redelijk makkelijk in gebruik.

Betaalgemak

BTC Direct ondersteunt een groot aantal betaalmethodes waaronder iDeal, Bankoverschrijving (SEPA) en Credicards.

Handelsmogelijkheden

BTC Direct biedt een 5-tal verschillende crypto’s om mee te handelen in standaard marktorders. De kosten van handelen zijn variëren van 1 tot 3%. Swap transacties zijn niet mogelijk.

Gebruiksgemak

De basis interface van BTC Direct is simplistisch en duidelijk. Het kopen en verkopen gaat gemakkelijk.

Beveiliging

BTC Direct biedt alleen een gebruikersnaam en wachtwoord als beveiliging.

Trustpilot

Trustpilot is in 2007 opgericht om een onafhankelijke valuta van vertrouwen te creëren. Ze brengen bedrijven en consumenten dichter bij elkaar om vertrouwen en samenwerking te bevorderen. Hun online platform is open, transparant en voor iedereen gratis te gebruiken.

https://nl.trustpilot.com/review/btcdirect.eu

Affiliate

We hebben momenteel een aanvraag lopen voor een affiliate link. Zodra we die hebben, zetten we het hier en in onze overzicht voor je neer. Alle opbrengsten van affiliate links gaan naar een goed doel.

Andere Nederlandse crypto handelsplatformen

Wil je een compleet overzicht van alle Nederlandse crypto handelsplatformen inzien? Bekijk dan onze Google Sheet met alle gegevens op één plaats.

0 0 stemmen
Article Rating
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Laatste artikelen

Waarom crypto het geld van de toekomst is (en waarom sommige mensen het nog steeds niet begrijpen)
Cryptocurrencies hebben de afgelopen jaren veel aandacht gekregen en zijn uitgegroeid tot een belangrijk onderdeel van de moderne financiële wereld. Toch zijn er nog steeds mensen die sceptisch zijn en het concept niet volledig begrijpen. In dit artikel leggen we …
Primeur in 2010: Eerste productaankoop met bitcoin zet digitale valuta op de kaart
In 2010 vond er een opmerkelijke gebeurtenis plaats die de geschiedenis van cryptocurrencies zou markeren. Voor het eerst werd een fysiek product aangeschaft met bitcoin, een opkomende digitale valuta die destijds nog in de kinderschoenen stond. Deze mijlpaal van een …
Politie operatie SpecTor neemt illegale handel op dark web onder vuur met behulp van crypto transacties
Het Dark Web, een schaduwrijk deel van het internet, is vaak in opspraak vanwege illegale praktijken. Recentelijk hebben wetshandhavingsinstanties wereldwijd echter grote successen geboekt in het bestrijden van criminele activiteiten op het Dark Web. De FBI is een belangrijke speler …