Kennisbank

BTC Direct

BTC Direct is een crypto broker gevestigd in Nijmegen. Ze zijn in 2013 begonnen en hebben op het moment van schrijven ruim 1 miljoen klanten. BTC Direct is redelijk makkelijk in gebruik.

Betaalgemak

BTC Direct ondersteunt een groot aantal betaalmethodes waaronder iDeal, Bankoverschrijving (SEPA) en Credicards.

Handelsmogelijkheden

BTC Direct biedt een 5-tal verschillende crypto’s om mee te handelen in standaard marktorders. De kosten van handelen zijn variëren van 1 tot 3%. Swap transacties zijn niet mogelijk.

Gebruiksgemak

De basis interface van BTC Direct is simplistisch en duidelijk. Het kopen en verkopen gaat gemakkelijk.

Beveiliging

BTC Direct biedt alleen een gebruikersnaam en wachtwoord als beveiliging.

Trustpilot

Trustpilot is in 2007 opgericht om een onafhankelijke valuta van vertrouwen te creëren. Ze brengen bedrijven en consumenten dichter bij elkaar om vertrouwen en samenwerking te bevorderen. Hun online platform is open, transparant en voor iedereen gratis te gebruiken.

https://nl.trustpilot.com/review/btcdirect.eu

Affiliate

We hebben momenteel een aanvraag lopen voor een affiliate link. Zodra we die hebben, zetten we het hier en in onze overzicht voor je neer. Alle opbrengsten van affiliate links gaan naar een goed doel.

Andere Nederlandse crypto handelsplatformen

Wil je een compleet overzicht van alle Nederlandse crypto handelsplatformen inzien? Bekijk dan onze Google Sheet met alle gegevens op één plaats.

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Laatste artikelen

MicroStrategy Investeert $593,3 Miljoen in Bitcoin
MicroStrategy heeft zijn Bitcoin-portfolio verder uitgebreid door in november 2023 nog eens $593,3 miljoen aan de cryptocurrency toe te voegen. Een Aanzienlijke Investering In de nieuwste zet van MicroStrategy heeft het bedrijf aangekondigd dat het nog eens $593,3 miljoen heeft …
FCA VK keurt tokenisatie goed
De Financial Conduct Authority (FCA) van het Verenigd Koninkrijk heeft de tokenisatie van beleggingsfondsen goedgekeurd. Dit betekent dat fondsenmanagers nu tokens kunnen uitgeven die vertegenwoordigen een deel van een beleggingsfonds. Wat is tokenisatie? Tokenisatie is een manier om activa, zoals …
Celsius Network krijgt goedkeuring herstructureringsplan
Een Nieuwe Start Na Financiële Tegenslag In een recente ontwikkeling heeft de rechtbank in New York het herstructureringsplan van Celsius Network goedgekeurd. Deze goedkeuring markeert een keerpunt voor het crypto platform na een periode van financiële onzekerheid. Het plan stelt …