Kennisbank

BTC Direct

BTC Direct is een crypto broker gevestigd in Nijmegen. Ze zijn in 2013 begonnen en hebben op het moment van schrijven ruim 1 miljoen klanten. BTC Direct is redelijk makkelijk in gebruik.

Betaalgemak

BTC Direct ondersteunt een groot aantal betaalmethodes waaronder iDeal, Bankoverschrijving (SEPA) en Credicards.

Handelsmogelijkheden

BTC Direct biedt een 5-tal verschillende crypto’s om mee te handelen in standaard marktorders. De kosten van handelen zijn variëren van 1 tot 3%. Swap transacties zijn niet mogelijk.

Gebruiksgemak

De basis interface van BTC Direct is simplistisch en duidelijk. Het kopen en verkopen gaat gemakkelijk.

Beveiliging

BTC Direct biedt alleen een gebruikersnaam en wachtwoord als beveiliging.

Trustpilot

Trustpilot is in 2007 opgericht om een onafhankelijke valuta van vertrouwen te creëren. Ze brengen bedrijven en consumenten dichter bij elkaar om vertrouwen en samenwerking te bevorderen. Hun online platform is open, transparant en voor iedereen gratis te gebruiken.

https://nl.trustpilot.com/review/btcdirect.eu

Affiliate

We hebben momenteel een aanvraag lopen voor een affiliate link. Zodra we die hebben, zetten we het hier en in onze overzicht voor je neer. Alle opbrengsten van affiliate links gaan naar een goed doel.

Andere Nederlandse crypto handelsplatformen

Wil je een compleet overzicht van alle Nederlandse crypto handelsplatformen inzien? Bekijk dan onze Google Sheet met alle gegevens op één plaats.


Laatste artikelen

Help, mijn kinderen hebben crypto!
Cryptocurrency is een relatief nieuwe financiële markt. Veel jongeren experimenteren met het aankopen en handelen in cryptocurrency. Om deze reden is het belangrijk dat ouders zich bewust zijn van de risico's die ermee gepaard gaan en hoe je hiermee om …
Bitdenex
Bitdenex is een crypto exchange gevestigd in Almere. Bitdenex is in 2018 begonnen. Het is een makkelijk platform in in het gebruik voor beginners. Betaalgemak Bitdenex ondersteunt maar één methode om te betalen: Bankoverschrijving (SEPA). Handelsmogelijkheden Bitdenex biedt een beperkt …
Bux0
Bux0 is een crypto exchange gevestigd in Amsterdam. Bux0 is in 2014 begonnen en hebben op het moment van schrijven ruim 700.000 klanten. Het is een makkelijke platform voor beginners en je kan ook handelen in aandelen en ETF's. Betaalgemak …