Kennisbank

Coinmerce

Coinmerce is een crypto exchange gevestigd in Schiphol-Rijk. Coinmerce is in 2017 opgericht. Het is een makkelijk platform in het gebruik voor beginners.

Betaalgemak

Coinmerce ondersteunt een groot aantal betaalmethodes waaronder iDeal, Bankoverschrijving (SEPA) en credit cards. Voor opnamekosten hebben ze een transparant overzicht gepubliceerd staan.

Handelsmogelijkheden

Coinmerce biedt veel verschillende crypto’s om mee te handelen. Naast marktorders bieden ze ook limiet-, stop-limietorders en swap transacties. De kosten van handelen liggen tussen de 0,4 en 2,5%. Soms kan de fee hoger uitvallen bij zeer laag volume crypto’s. Bij een swap transactie rekenen ze eenmaal transactiekosten.

Gebruiksgemak

De basis interface is overzichtelijk, duidelijk maar licht vertraagd. Het kopen en verkopen gaat gemakkelijk. Ook de App op je smartphone is overzichtelijk en makkelijk in gebruik. Als je crypto wilt staken, dan dien je dit te activeren onder het menu optie Staking. Je kan ook je crypto uitlenen en hier rente voor krijgen onder Earn. Coinmerce biedt een geavanceerde opties via een links waar je markt-, limiet- en stop-limietorders kan indienen.

Vanwege anti-witwasrichtlijnen laat Coinmerce je crypto overmaken naar andere wallet adressen die van jou zelf zijn.

Beveiliging

Coinmerce biedt tweestapsauthenticatie als extra veiligheidslaag naast je gebruikersnaam en wachtwoord.

Trustpilot

Trustpilot is in 2007 opgericht om een onafhankelijke valuta van vertrouwen te creëren. Ze brengen bedrijven en consumenten dichter bij elkaar om vertrouwen en samenwerking te bevorderen. Hun online platform is open, transparant en voor iedereen gratis te gebruiken.

https://nl.trustpilot.com/review/coinmerce.io

Affiliate

Mocht je een account op Coinmerce willen aanmaken, gebruik dan onze affiliate link. Alle opbrengsten van affiliate links gaan naar een goed doel.

Andere Nederlandse crypto handelsplatformen

Wil je een compleet overzicht van alle Nederlandse crypto handelsplatformen inzien? Bekijk dan onze Google Sheet met alle gegevens op één plaats.


Laatste artikelen

Help, mijn kinderen hebben crypto!
Cryptocurrency is een relatief nieuwe financiële markt. Veel jongeren experimenteren met het aankopen en handelen in cryptocurrency. Om deze reden is het belangrijk dat ouders zich bewust zijn van de risico's die ermee gepaard gaan en hoe je hiermee om …
Bitdenex
Bitdenex is een crypto exchange gevestigd in Almere. Bitdenex is in 2018 begonnen. Het is een makkelijk platform in in het gebruik voor beginners. Betaalgemak Bitdenex ondersteunt maar één methode om te betalen: Bankoverschrijving (SEPA). Handelsmogelijkheden Bitdenex biedt een beperkt …
Bux0
Bux0 is een crypto exchange gevestigd in Amsterdam. Bux0 is in 2014 begonnen en hebben op het moment van schrijven ruim 700.000 klanten. Het is een makkelijke platform voor beginners en je kan ook handelen in aandelen en ETF's. Betaalgemak …