Kennisbank

Coinmerce

Coinmerce is een crypto exchange gevestigd in Schiphol-Rijk. Coinmerce is in 2017 opgericht. Het is een makkelijk platform in het gebruik voor beginners.

Betaalgemak

Coinmerce ondersteunt een groot aantal betaalmethodes waaronder iDeal, Bankoverschrijving (SEPA) en credit cards. Voor opnamekosten hebben ze een transparant overzicht gepubliceerd staan.

Handelsmogelijkheden

Coinmerce biedt veel verschillende crypto’s om mee te handelen. Naast marktorders bieden ze ook limiet-, stop-limietorders en swap transacties. De kosten van handelen liggen tussen de 0,4 en 2,5%. Soms kan de fee hoger uitvallen bij zeer laag volume crypto’s. Bij een swap transactie rekenen ze eenmaal transactiekosten.

Gebruiksgemak

De basis interface is overzichtelijk, duidelijk maar licht vertraagd. Het kopen en verkopen gaat gemakkelijk. Ook de App op je smartphone is overzichtelijk en makkelijk in gebruik. Als je crypto wilt staken, dan dien je dit te activeren onder het menu optie Staking. Je kan ook je crypto uitlenen en hier rente voor krijgen onder Earn. Coinmerce biedt een geavanceerde opties via een links waar je markt-, limiet- en stop-limietorders kan indienen.

Vanwege anti-witwasrichtlijnen laat Coinmerce je crypto overmaken naar andere wallet adressen die van jou zelf zijn.

Beveiliging

Coinmerce biedt tweestapsauthenticatie als extra veiligheidslaag naast je gebruikersnaam en wachtwoord.

Trustpilot

Trustpilot is in 2007 opgericht om een onafhankelijke valuta van vertrouwen te creëren. Ze brengen bedrijven en consumenten dichter bij elkaar om vertrouwen en samenwerking te bevorderen. Hun online platform is open, transparant en voor iedereen gratis te gebruiken.

https://nl.trustpilot.com/review/coinmerce.io

Affiliate

Mocht je een account op Coinmerce willen aanmaken, gebruik dan onze affiliate link. Alle opbrengsten van affiliate links gaan naar een goed doel.

Andere Nederlandse crypto handelsplatformen

Wil je een compleet overzicht van alle Nederlandse crypto handelsplatformen inzien? Bekijk dan onze Google Sheet met alle gegevens op één plaats.

0 0 stemmen
Article Rating
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Laatste artikelen

Waarom crypto het geld van de toekomst is (en waarom sommige mensen het nog steeds niet begrijpen)
Cryptocurrencies hebben de afgelopen jaren veel aandacht gekregen en zijn uitgegroeid tot een belangrijk onderdeel van de moderne financiële wereld. Toch zijn er nog steeds mensen die sceptisch zijn en het concept niet volledig begrijpen. In dit artikel leggen we …
Primeur in 2010: Eerste productaankoop met bitcoin zet digitale valuta op de kaart
In 2010 vond er een opmerkelijke gebeurtenis plaats die de geschiedenis van cryptocurrencies zou markeren. Voor het eerst werd een fysiek product aangeschaft met bitcoin, een opkomende digitale valuta die destijds nog in de kinderschoenen stond. Deze mijlpaal van een …
Politie operatie SpecTor neemt illegale handel op dark web onder vuur met behulp van crypto transacties
Het Dark Web, een schaduwrijk deel van het internet, is vaak in opspraak vanwege illegale praktijken. Recentelijk hebben wetshandhavingsinstanties wereldwijd echter grote successen geboekt in het bestrijden van criminele activiteiten op het Dark Web. De FBI is een belangrijke speler …