Kennisbank

Nash

Nash is een crypto exchange gevestigd in Rotterdam. Nash is in 2017 begonnen. Het is één van de makkelijkste platformen in het gebruik voor beginners.

Betaalgemak

Nash ondersteunt een groot aantal betaalmethodes waaronder iDeal, Bankoverschrijving (SEPA) en Credicards. Voor alle transacties geldt een 1% fee.

Handelsmogelijkheden

Nash biedt een beperkt aantal verschillende crypto’s om mee te handelen. Naast marktorders en swap mogelijkheden in de App bieden ze ook markt-, limiet-, stop-limietorders op hun website. Staking is mogelijk via de website. De kosten van handelen zijn vast gezet op 1% plus de netwerk kosten, verstopt in de prijs van een coin. Bij de website trading interface hanteren ze voor de gevorderde orders ook maker en taker fees. Wat ons betreft redelijk transparant.

Gebruiksgemak

De begin interface op de website van Nash is overzichtelijk en duidelijk, je krijgt een dashboard te zien met je portfolio. Het kopen en verkopen gaat via de website niet via een makkelijke interface, de koop/verkoop module werkt niet, dus dien je de Trade interface te gebruiken om een aankoop te doen: Hier krijg je een geavanceerde interface waar je markt-, limiet- en stop-limietorders kan indienen. De App op je smartphone daarentegen is overzichtelijk en makkelijk in gebruik. Als je crypto wilt staken, dan dien je op de website dit te activeren onder Staking.

Vanwege anti-witwasrichtlijnen laat Nash je crypto overmaken naar andere wallet adressen die van jou zelf zijn. Om dit te doen heeft Nash heeft een adresboek beveiliging ingesteld. Voor elk adres dat je toevoegt aan je adresboek moet je een schermopname opsturen, waarbij je laat zien dat het wallet adres van jou is.

Beveiliging

Nash is een non-custodial exchange en biedt tweestapsauthenticatie als extra veiligheidslaag naast je gebruikersnaam en wachtwoord. Ook krijg je bij het openen van je account je seed phrase te zien. Jij bent volledig in controle van je wallets, die worden gegenereerd op basis van je seed phrase.

Trustpilot

Trustpilot is in 2007 opgericht om een onafhankelijke valuta van vertrouwen te creëren. Ze brengen bedrijven en consumenten dichter bij elkaar om vertrouwen en samenwerking te bevorderen. Hun online platform is open, transparant en voor iedereen gratis te gebruiken.

https://nl.trustpilot.com/review/nash.io

Andere Nederlandse crypto handelsplatformen

Wil je een compleet overzicht van alle Nederlandse crypto handelsplatformen inzien? Bekijk dan onze Google Sheet met alle gegevens op één plaats.

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Laatste artikelen

MicroStrategy Investeert $593,3 Miljoen in Bitcoin
MicroStrategy heeft zijn Bitcoin-portfolio verder uitgebreid door in november 2023 nog eens $593,3 miljoen aan de cryptocurrency toe te voegen. Een Aanzienlijke Investering In de nieuwste zet van MicroStrategy heeft het bedrijf aangekondigd dat het nog eens $593,3 miljoen heeft …
FCA VK keurt tokenisatie goed
De Financial Conduct Authority (FCA) van het Verenigd Koninkrijk heeft de tokenisatie van beleggingsfondsen goedgekeurd. Dit betekent dat fondsenmanagers nu tokens kunnen uitgeven die vertegenwoordigen een deel van een beleggingsfonds. Wat is tokenisatie? Tokenisatie is een manier om activa, zoals …
Celsius Network krijgt goedkeuring herstructureringsplan
Een Nieuwe Start Na Financiële Tegenslag In een recente ontwikkeling heeft de rechtbank in New York het herstructureringsplan van Celsius Network goedgekeurd. Deze goedkeuring markeert een keerpunt voor het crypto platform na een periode van financiële onzekerheid. Het plan stelt …