Kennisbank

Nash

Nash is een crypto exchange gevestigd in Rotterdam. Nash is in 2017 begonnen. Het is één van de makkelijkste platformen in het gebruik voor beginners.

Betaalgemak

Nash ondersteunt een groot aantal betaalmethodes waaronder iDeal, Bankoverschrijving (SEPA) en Credicards. Voor alle transacties geldt een 1% fee.

Handelsmogelijkheden

Nash biedt een beperkt aantal verschillende crypto’s om mee te handelen. Naast marktorders en swap mogelijkheden in de App bieden ze ook markt-, limiet-, stop-limietorders op hun website. Staking is mogelijk via de website. De kosten van handelen zijn vast gezet op 1% plus de netwerk kosten, verstopt in de prijs van een coin. Bij de website trading interface hanteren ze voor de gevorderde orders ook maker en taker fees. Wat ons betreft redelijk transparant.

Gebruiksgemak

De begin interface op de website van Nash is overzichtelijk en duidelijk, je krijgt een dashboard te zien met je portfolio. Het kopen en verkopen gaat via de website niet via een makkelijke interface, de koop/verkoop module werkt niet, dus dien je de Trade interface te gebruiken om een aankoop te doen: Hier krijg je een geavanceerde interface waar je markt-, limiet- en stop-limietorders kan indienen. De App op je smartphone daarentegen is overzichtelijk en makkelijk in gebruik. Als je crypto wilt staken, dan dien je op de website dit te activeren onder Staking.

Vanwege anti-witwasrichtlijnen laat Nash je crypto overmaken naar andere wallet adressen die van jou zelf zijn. Om dit te doen heeft Nash heeft een adresboek beveiliging ingesteld. Voor elk adres dat je toevoegt aan je adresboek moet je een schermopname opsturen, waarbij je laat zien dat het wallet adres van jou is.

Beveiliging

Nash is een non-custodial exchange en biedt tweestapsauthenticatie als extra veiligheidslaag naast je gebruikersnaam en wachtwoord. Ook krijg je bij het openen van je account je seed phrase te zien. Jij bent volledig in controle van je wallets, die worden gegenereerd op basis van je seed phrase.

Trustpilot

Trustpilot is in 2007 opgericht om een onafhankelijke valuta van vertrouwen te creëren. Ze brengen bedrijven en consumenten dichter bij elkaar om vertrouwen en samenwerking te bevorderen. Hun online platform is open, transparant en voor iedereen gratis te gebruiken.

https://nl.trustpilot.com/review/nash.io

Andere Nederlandse crypto handelsplatformen

Wil je een compleet overzicht van alle Nederlandse crypto handelsplatformen inzien? Bekijk dan onze Google Sheet met alle gegevens op één plaats.

0 0 stemmen
Article Rating
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Laatste artikelen

Waarom crypto het geld van de toekomst is (en waarom sommige mensen het nog steeds niet begrijpen)
Cryptocurrencies hebben de afgelopen jaren veel aandacht gekregen en zijn uitgegroeid tot een belangrijk onderdeel van de moderne financiële wereld. Toch zijn er nog steeds mensen die sceptisch zijn en het concept niet volledig begrijpen. In dit artikel leggen we …
Primeur in 2010: Eerste productaankoop met bitcoin zet digitale valuta op de kaart
In 2010 vond er een opmerkelijke gebeurtenis plaats die de geschiedenis van cryptocurrencies zou markeren. Voor het eerst werd een fysiek product aangeschaft met bitcoin, een opkomende digitale valuta die destijds nog in de kinderschoenen stond. Deze mijlpaal van een …
Politie operatie SpecTor neemt illegale handel op dark web onder vuur met behulp van crypto transacties
Het Dark Web, een schaduwrijk deel van het internet, is vaak in opspraak vanwege illegale praktijken. Recentelijk hebben wetshandhavingsinstanties wereldwijd echter grote successen geboekt in het bestrijden van criminele activiteiten op het Dark Web. De FBI is een belangrijke speler …