Kennisbank

SATOS

SATOS is een crypto broker gevestigd in Amsterdam. SATOS is in 2012 begonnen. Ze zijn een broker, moeilijk in gebruik voor beginners omdat je dan over je eigen wallet dient te beschikken.

Betaalgemak

SATOS ondersteunt een drietal betaalmethodes: iDeal, Bankoverschrijving (SEPA) en Bancontact. Je kan geen fiat storten of opnemen omdat dit een broker is.

Handelsmogelijkheden

SATOS biedt een vijftal verschillende crypto’s om mee te handelen op basis van marktorders. De kosten zitten verwerkt in de prijzen die ze hanteren.

Gebruiksgemak

De basis interface van SATOS is simpel. Je kiest wat je wil kopen of verkopen en voert een wallet adres op. Het kopen en verkopen gaat gemakkelijk. De eerste keer dien je verificatie stappen door te lopen. Ze hebben geen app voor op je smartphone ter beschikking. Staking wordt ook niet ondersteund. Je kan alleen marktorders doen.

Vanwege anti-witwasrichtlijnen laat SATOS je crypto overmaken naar andere wallet adressen die van jou zelf zijn. Om dit te doen heeft SATOS heeft een adresboek beveiliging ingesteld. Voor elk adres dat je toevoegt aan je adresboek moet je een schermopname opsturen, waarbij je laat zien dat het wallet adres van jou is.

Beveiliging

SATOS biedt geen account aan, maar noteert je email adres. Alle bevestigingen gaan via je mail.

Trustpilot

Trustpilot is in 2007 opgericht om een onafhankelijke valuta van vertrouwen te creëren. Ze brengen bedrijven en consumenten dichter bij elkaar om vertrouwen en samenwerking te bevorderen. Hun online platform is open, transparant en voor iedereen gratis te gebruiken.

https://nl.trustpilot.com/review/satos.eu

Andere Nederlandse crypto handelsplatformen

Wil je een compleet overzicht van alle Nederlandse crypto handelsplatformen inzien? Bekijk dan onze Google Sheet met alle gegevens op één plaats.

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Laatste artikelen

MicroStrategy Investeert $593,3 Miljoen in Bitcoin
MicroStrategy heeft zijn Bitcoin-portfolio verder uitgebreid door in november 2023 nog eens $593,3 miljoen aan de cryptocurrency toe te voegen. Een Aanzienlijke Investering In de nieuwste zet van MicroStrategy heeft het bedrijf aangekondigd dat het nog eens $593,3 miljoen heeft …
FCA VK keurt tokenisatie goed
De Financial Conduct Authority (FCA) van het Verenigd Koninkrijk heeft de tokenisatie van beleggingsfondsen goedgekeurd. Dit betekent dat fondsenmanagers nu tokens kunnen uitgeven die vertegenwoordigen een deel van een beleggingsfonds. Wat is tokenisatie? Tokenisatie is een manier om activa, zoals …
Celsius Network krijgt goedkeuring herstructureringsplan
Een Nieuwe Start Na Financiële Tegenslag In een recente ontwikkeling heeft de rechtbank in New York het herstructureringsplan van Celsius Network goedgekeurd. Deze goedkeuring markeert een keerpunt voor het crypto platform na een periode van financiële onzekerheid. Het plan stelt …