Kennisbank

SATOS

SATOS is een crypto broker gevestigd in Amsterdam. SATOS is in 2012 begonnen. Ze zijn een broker, moeilijk in gebruik voor beginners omdat je dan over je eigen wallet dient te beschikken.

Betaalgemak

SATOS ondersteunt een drietal betaalmethodes: iDeal, Bankoverschrijving (SEPA) en Bancontact. Je kan geen fiat storten of opnemen omdat dit een broker is.

Handelsmogelijkheden

SATOS biedt een vijftal verschillende crypto’s om mee te handelen op basis van marktorders. De kosten zitten verwerkt in de prijzen die ze hanteren.

Gebruiksgemak

De basis interface van SATOS is simpel. Je kiest wat je wil kopen of verkopen en voert een wallet adres op. Het kopen en verkopen gaat gemakkelijk. De eerste keer dien je verificatie stappen door te lopen. Ze hebben geen app voor op je smartphone ter beschikking. Staking wordt ook niet ondersteund. Je kan alleen marktorders doen.

Vanwege anti-witwasrichtlijnen laat SATOS je crypto overmaken naar andere wallet adressen die van jou zelf zijn. Om dit te doen heeft SATOS heeft een adresboek beveiliging ingesteld. Voor elk adres dat je toevoegt aan je adresboek moet je een schermopname opsturen, waarbij je laat zien dat het wallet adres van jou is.

Beveiliging

SATOS biedt geen account aan, maar noteert je email adres. Alle bevestigingen gaan via je mail.

Trustpilot

Trustpilot is in 2007 opgericht om een onafhankelijke valuta van vertrouwen te creëren. Ze brengen bedrijven en consumenten dichter bij elkaar om vertrouwen en samenwerking te bevorderen. Hun online platform is open, transparant en voor iedereen gratis te gebruiken.

https://nl.trustpilot.com/review/satos.eu

Andere Nederlandse crypto handelsplatformen

Wil je een compleet overzicht van alle Nederlandse crypto handelsplatformen inzien? Bekijk dan onze Google Sheet met alle gegevens op één plaats.

0 0 stemmen
Article Rating
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Laatste artikelen

Waarom crypto het geld van de toekomst is (en waarom sommige mensen het nog steeds niet begrijpen)
Cryptocurrencies hebben de afgelopen jaren veel aandacht gekregen en zijn uitgegroeid tot een belangrijk onderdeel van de moderne financiële wereld. Toch zijn er nog steeds mensen die sceptisch zijn en het concept niet volledig begrijpen. In dit artikel leggen we …
Primeur in 2010: Eerste productaankoop met bitcoin zet digitale valuta op de kaart
In 2010 vond er een opmerkelijke gebeurtenis plaats die de geschiedenis van cryptocurrencies zou markeren. Voor het eerst werd een fysiek product aangeschaft met bitcoin, een opkomende digitale valuta die destijds nog in de kinderschoenen stond. Deze mijlpaal van een …
Politie operatie SpecTor neemt illegale handel op dark web onder vuur met behulp van crypto transacties
Het Dark Web, een schaduwrijk deel van het internet, is vaak in opspraak vanwege illegale praktijken. Recentelijk hebben wetshandhavingsinstanties wereldwijd echter grote successen geboekt in het bestrijden van criminele activiteiten op het Dark Web. De FBI is een belangrijke speler …