Kennisbank

SATOS

SATOS is een crypto broker gevestigd in Amsterdam. SATOS is in 2012 begonnen. Ze zijn een broker, moeilijk in gebruik voor beginners omdat je dan over je eigen wallet dient te beschikken.

Betaalgemak

SATOS ondersteunt een drietal betaalmethodes: iDeal, Bankoverschrijving (SEPA) en Bancontact. Je kan geen fiat storten of opnemen omdat dit een broker is.

Handelsmogelijkheden

SATOS biedt een vijftal verschillende crypto’s om mee te handelen op basis van marktorders. De kosten zitten verwerkt in de prijzen die ze hanteren.

Gebruiksgemak

De basis interface van SATOS is simpel. Je kiest wat je wil kopen of verkopen en voert een wallet adres op. Het kopen en verkopen gaat gemakkelijk. De eerste keer dien je verificatie stappen door te lopen. Ze hebben geen app voor op je smartphone ter beschikking. Staking wordt ook niet ondersteund. Je kan alleen marktorders doen.

Vanwege anti-witwasrichtlijnen laat SATOS je crypto overmaken naar andere wallet adressen die van jou zelf zijn. Om dit te doen heeft SATOS heeft een adresboek beveiliging ingesteld. Voor elk adres dat je toevoegt aan je adresboek moet je een schermopname opsturen, waarbij je laat zien dat het wallet adres van jou is.

Beveiliging

SATOS biedt geen account aan, maar noteert je email adres. Alle bevestigingen gaan via je mail.

Trustpilot

Trustpilot is in 2007 opgericht om een onafhankelijke valuta van vertrouwen te creëren. Ze brengen bedrijven en consumenten dichter bij elkaar om vertrouwen en samenwerking te bevorderen. Hun online platform is open, transparant en voor iedereen gratis te gebruiken.

https://nl.trustpilot.com/review/satos.eu

Andere Nederlandse crypto handelsplatformen

Wil je een compleet overzicht van alle Nederlandse crypto handelsplatformen inzien? Bekijk dan onze Google Sheet met alle gegevens op één plaats.


Laatste artikelen

Help, mijn kinderen hebben crypto!
Cryptocurrency is een relatief nieuwe financiële markt. Veel jongeren experimenteren met het aankopen en handelen in cryptocurrency. Om deze reden is het belangrijk dat ouders zich bewust zijn van de risico's die ermee gepaard gaan en hoe je hiermee om …
Bitdenex
Bitdenex is een crypto exchange gevestigd in Almere. Bitdenex is in 2018 begonnen. Het is een makkelijk platform in in het gebruik voor beginners. Betaalgemak Bitdenex ondersteunt maar één methode om te betalen: Bankoverschrijving (SEPA). Handelsmogelijkheden Bitdenex biedt een beperkt …
Bux0
Bux0 is een crypto exchange gevestigd in Amsterdam. Bux0 is in 2014 begonnen en hebben op het moment van schrijven ruim 700.000 klanten. Het is een makkelijke platform voor beginners en je kan ook handelen in aandelen en ETF's. Betaalgemak …