Begeleiding

Heb je vragen of begeleiding nodig in de wereld van crypto? Plan dan een kennismaking met ons in!

Onze persoonlijke
begeleiding op maat

Blockchain en crypto zijn complexe, technische onderwerpen. Er staat veel informatie op internet, maar klopt dat allemaal wel? Onze kennisbank bevat betrouwbare informatie om mee te beginnen, maar wij begrijpen dat je daarna nog vragen hebt of wilt sparren met ons. Iedereen heeft een andere leercurve en je bent misschien nog aan het ontdekken of je crypto interessant vindt. Dan is het prettig om persoonlijke begeleiding te krijgen van onze mensen die je wegwijs kunnen maken en de risico’s kennen in de crypto wereld.

Kennismakingsgesprek

Voor we beginnen met persoonlijke begeleiding willen we ons graag aan je voorstellen. Daarom beginnen we met een kennismaking en introductie van On The Chain. Dat stelt ons samen in de gelegenheid om te bepalen hoe we je kunnen helpen met onze persoonlijke begeleiding. Een kennismaking kost je verder niets dan een half uur van je tijd, dus waar wacht je op!

Aanmelden
kennismaking

Aanmelden
persoonlijke begeleiding

Ben je ervan bewust dat wij geen financieel adviseurs zijn. On The Chain levert geen crypto gerelateerde producten. Wij geven geen crypto aan- en verkoopadviezen. Alles wat je doet met cryptovaluta is voor eigen rekening en risico.

Persoonlijke begeleiding

Gaan we samen verder, dan kunnen we het begeleidingstraject gaan indelen. Afhankelijk van jou hulpvragen plannen we één of meerdere sessies in. We begeleiden je met je eerste stappen of specifieke vragen over hoe je o.a.:

  • Crypto kunt aan- en verkopen;
  • Crypto kunt versturen en ontvangen;
  • Crypto wallets dient te gebruiken;
  • Veilig omgaat met crypto;
  • Passief inkomen met crypto kunt genereren;
  • Zaken kunt regelen rondom het nalaten van crypto.

Onze prijs: €119,95 incl. btw per sessie van 1 uur en daarin verzekeren we je van:

  • 1 op 1 begeleiding
  • Verslag op je mail

We kunnen dit op afstand doen of op onze locatie in Voorthuizen.

Samen de eerste stappen zetten in de wereld van blockchain en crypto!