Hulp nodig?

Beheer je Crypto

Ik ben mijn wachtwoord van de Beheer Je Crypto app kwijt, wat nu?

Op het inlogscherm kun je klikken op de link “Wachtwoord vergeten?”. Geef je e-mailadres op waarmee je wilt inloggen en druk op de “Wachtwoord herstellen aanvragen” knop. Binnen een paar minuten ontvang je een e-mail met daarin een link om je wachtwoord opnieuw in te stellen. Volg de instructies op het scherm om je wachtwoord opnieuw in te stellen.

Geen e-mail ontvangen? Kijk eerst in je junk/spam folder of postvak voor ongewenste e-mail. Nog steeds geen mail gehad, neem dan contact met ons op via onderstaand formulier!

Ik wil mijn 2FA voor de Beheer Je Crypto app opnieuw instellen, hoe doe ik dat?

Als je bent ingelogd, dan kun je dit zelf doen. Ga naar je profiel door rechtsboven in het scherm op je naam te klikken en dan in het menu te kiezen voor “Profiel bekijken”. In het Gebruikersprofiel staat geheel onderaan een knop “Two-factor authenticatie resetten”. Als je hierop klikt, krijg je gelijk de bevestiging rechtsboven in beeld dat deze gereset is. Als je uitlogt en daarna weer inlogt, dan moet je opnieuw de QR-code scannen om de 2FA weer te activeren.

Ben je niet ingelogd en de 2FA kwijt, dan kunnen wij dit voor je herstellen. Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier!

Andere hulpvragen?

Heb je hulp nodig met iets anders of heb je een andere vraag? Kijk even bij de FAQ op beheerjecrypto.nl. Deze vind je na het inloggen in het menu aan de linkerkant van het scherm. Staat je vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op via het supportformulier in hetzelfde menu of via onderstaand formulier.